Nanagement

Ons mentorship kan je zien als een indrukwekkende reis, waarin jij jezelf én de ondernemer in jou volledig leert doorgronden. Tijdens het traject reiken wij je de tools aan die jou maximaal gaan helpen om jouw startup tot een succes te maken.

ClientNanagement
SkillsBusiness Plan
ResultaatRealistische Forecast
Start-up

Nanagement

We trapten af met een pittig assessment met kersvers onderneemster Naziha Bouyaghroumni. We onderzochten de doelstellingen van haar onderneming Nanagement en stelden een strategie voor om die binnen een bepaalde termijn te behalen.

We goten deze assessmentbevindingen in een realistisch businessplan. Hierdoor kreeg ze een duidelijker beeld van haar concept en plannen. Daarnaast werd ze gestimuleerd om na te denken over zaken waar ze zelf nog niet aan gedacht had. Het ondernemingsplan gaf ook inzicht in de haalbaarheid van haar idee en het bedrijfsperspectief op de lange termijn.

Ten tweede was het business plan onmisbaar om de bank over de streep te trekken voor een lening. Het gaf hen een beeld van hoe ze de toekomst van haar zaak ziet en hoe ze die wilde verwezenlijken.

Maar ook nadat ze gestart is, kan zo’n plan handig van pas komen. Naziha kan ermee aftoetsen of ze op schema zit. Zo kan ze nagaan waar het is misgelopen en indien nodig het plan bijsturen. Ten slotte kan een business plan ook dienen als handige leidraad voor toekomstige beslissingen.