Onze Expertise

Een snelle en kostenefficiënte analyse van jouw bedrijf, afdeling of project: zo kan je Wizzdom het best omschrijven. Het resultaat hiervan is: overzicht, inzicht en optimalisatie van je bedrijfsprocessen voor betere omzetcijfers, meer winst en verhoogde cashflow in je bedrijf. Wees klaar voor jouw toekomst!

Groei slim en schaalbaar

Mentor voor Start-ups

Als ondernemer heb je een sterke visie en weet je waar je naartoe wilt met je nieuwe start-up. Je wilt dan ook snel en efficiënt aan de slag, voor maximaal resultaat. Welke plaats neemt jouw businessplan in? En hoe weet je zeker of je vooruitzichten zullen stroken met de realiteit? Bij Wizzdom helpen we je om je plannen te optimaliseren.

Met Wizzdom als rechterhand:

  • Werken we samen je businessplan tot in detail uit.
  • Bepalen we hoe je slimmer naar de markt gaat en beter prospecteert in je doelgroepen.
  • Zorgt onze regelmatige opvolging voor een blijvend klankbord.
Haal de juiste experts in huis

Interim Management

Wizzdom interim managers ondersteunen bedrijven in de ontwikkeling naar een lerende en wendbare organisatie. Wil je als bedrijf relevant blijven voor je klant, dan is continu verbeteren, innoveren en transformeren noodzakelijk. Dat vraagt om een andere manier van samenwerken, leren, organiseren, communiceren en leiderschap. Het gaat om durven experimenteren, leren en vernieuwen. En het benutten van de volledige veranderkracht en potentie van je medewerkers, organisatie en stakeholders. Wizzdom leidt bedrijven bij deze transitie met bevlogen experts.

Waarom Wizzdom als interim manager inschakelen? Lees hier

Strategy

Hospitality

De meest gemaakte fout die we tegenkomen bij horeca-eigenaren als het over het verbeteren van het rendement gaat, is dat bijna iedereen zich op 1 onderdeel van de bedrijfsvoering richt. Bijvoorbeeld het verhogen van de opbrengsten. Terwijl er, als je je richt op alle activiteiten in één keer, veel betere resultaten mogelijk zijn.

Bij Wizzdom focussen we op het verbeteren van het rendement. Daar gaat het uiteindelijk altijd om. Door je te laten focussen op de totale bedrijfsvoering kan je veel betere resultaten bereiken.

We analyseren de verschillende horeca-activiteiten afzonderlijk. Maar minstens zo belangrijk is ook de onderlinge samenhang tussen deze aparte onderdelen, zodat we vernieuwde bedrijfsprocessen kunnen implementeren die het totaalrendement en cashflow verhogen.

Verandering van binnenuit

Zakelijke dienstverlening

Change Management vraagt om een flinke portie lef. Het vraagt namelijk om verandering van binnenuit; verandering van jou én van jouw bedrijf. Het vraagt om het doorbreken van oude gedragspatronen, het kritisch kijken naar huidige werkwijzen en het accepteren van nieuwe structuren. Maar ook om een nieuwe visie op communicatie, eigenaarschap, leiderschap en werkwijze. Kortom, een integraal proces dat behoorlijk diep ingrijpt.

Om dit proces goed en eerlijk uit te voeren, is professionele interventie van buitenaf nodig. Een specialist die overzicht creëert, nieuwe structuren en patronen in jouw bedrijf aanbrengt en structurele belemmeringen wegneemt. 

Strategy

Transport & Logistiek

De transport en logistieke sector is altijd in beweging. Technologie en innovatie zijn essentieel voor wie zijn toegevoegde waarde wil vergroten. En voor iedereen die veilig en efficiënt de weg op wil.

Daardoor is optimalisatie cruciaal, en prijkt efficiëntie bij veel bedrijven bovenaan de agenda.

Wie optimalisatie zegt……heeft het in essentie over continu verbeteren. Met optimalisatie maak je bedrijfsprocessen slanker, zodat je je flexibel kunt aanpassen en langdurig optimaal kunt presteren. Systematische verbetering, met de klant als uitgangspunt, moet uiteindelijk innovatiekracht opleveren. En dat is precies wat toekomstbestendig ondernemerschap vraagt.

Productiviteit

Bouw

De aannemers, bouwpromotoren, bouwondernemingen, architecten, etc hebben het tegenwoordig moeilijk. Ze worden tot het uiterste gedreven om nieuwe methodes te ontwikkelen waarmee ze concurrentievoordeel veroveren in de markt en grotere winstmarges boeken.

Productiviteit op een bouwterrein kan je vanuit meerdere perspectieven benaderen:

  • Projecten worden zo snel mogelijk afgewerkt
  • Projectkosten worden gedrukt
  • De vakman is in staat meer waarde te leveren voor het gegeven bod
  • Het project is winstgevender

Het belangrijkste wat een bouwbedrijf altijd moet realiseren, is een volledige analyse van elke fase in het bouwproces om te begrijpen op welke punten de productiviteit beter kan. Voor elk implementatieplan is het essentieel jouw progressie te traceren en te meten.

Praktisch: Hoe werken we?

Voor wie?
Wizzdom analyse is specifiek ontworpen ter ondersteuning van KMO's.

Wanneer moet ik beslissen?
Je beslist pas nà het intakegesprek. Tot dan is alles vrijblijvend en dus kostenvrij. Dit geeft zowel je als ons de tijd om te beslissen of de analyse een reële toegevoegde waarde heeft voor jouw bedrijf.

Hoe begin ik eraan?
Je start simpelweg door met ons contact op te nemen; een initieel gesprek in volle vertrouwen waarin je met al jouw vragen terecht kan bij een van onze mensen.