Interim Management

AB Bowling | E-kart

Digitale transformatie is essentieel geworden voor het voortbestaan van bedrijven, maar wel bijzonder moeilijk om te realiseren. Zonder succesvol change management zullen inspanningen rond digitale transformatie weinig resultaten opleveren.

Zaakvoerder Filip Meeus schakelde ons in als interim-manager voor het oplossen van een uniek en urgent organisatieprobleem in zijn bedrijf. We hielpen hem om zijn veranderingen in zijn organisatie door te voeren om een beter rendement te behalen.

We vertrokken steeds van de bestaande situatie. We bekeken met Filip waar versterking nodig was en gingen samen stap voor stap op weg om zijn onderneming future proof te maken.

Door samen de oefening aan te gaan werden tijdens het traject accenten en aandachtspunten duidelijk. Vanuit Filips visie en de implementatie van nieuwe strategieën werkten we aan leiderschap en dachten we na welke digitale transformaties bij AB bowling – E-kart pasten. Daarna ondersteunden we de implementatie van de nieuwe bedrijfsprocessen zodat we de besproken doelstellingen konden bereiken.

Bekijk de video met zaakvoerder Filip Meeus. Hij vertelt welke nieuwe bedrijfsprocessen we hebben geïntroduceerd in zijn bedrijf.

ClientAB Bowling | E-kart
SkillsInterim Management
ResultaatOptimalisatie bedrijfsprocessen