Over Ons

Een snelle en kostefficiënte analyse van jouw bedrijf, afdeling of project: zo kan je Wizzdom het beste omschrijven. Het resultaat hiervan is overzicht én inzicht in de organisatie van je bedrijf, klaar voor je toekomst.

Bij Wizzdom is jouw bedrijf onze primaire focus!

Ongeacht jouw sector, helpen we je met de kracht van change management. Optimaliseren je bedrijfsprocessen, implementeren vernieuwde organisatiestructuren en verbeteren je huidige manier van werken om meer winst te behalen.

Aanpassingsvermogen is geen modewoord. Het is essentieel om te gedijen in een veranderlijke zakelijke omgeving. We helpen met onze jarenlange ervaring om de winnende combinatie van mensen, processen en technologie te vinden. Dankzij onze slimme strategieën ondersteunen we jouw bedrijf bij het vormgeven van jouw toekomst.

Sales & Marketing
Management
20 jaar ervaring
Verbeteren
Bedrijfsprocessen
15 jaar ervaring
Bedrijfsanalyse15 jaar ervaring
STRATEGIE &
BUSINESS PLAN
20 jaar ervaring
Change
Management
20 jaar ervaring
Business
Development
20 jaar ervaring
Aanbestedingen
& Tenders
15 jaar ervaring
Winstoptimalisatie15 jaar ervaring
Uitwerken
Contingency Plan
10 jaar ervaring
People Management
& Leadership
20 jaar ervaring

Maatwerk voor elk bedrijf

Een standaardoplossing? Die bestaat niet! Elk bedrijf is uniek, de oplossing dus ook. Dat vinden onze opdrachtgevers ook. Onze opdrachtgevers ervaren ons als oprecht, constructief, ethisch, duidelijk, confronterend, veeleisend en resultaatgericht. We werkten reeds met nationale en internationale bedrijven uit alle sectoren. We adviseren zowel op corporate als KMO niveau.

Enkele referenties:

Verandering van binnenuit

Om het change management proces goed en eerlijk uit te voeren, is professionele interventie van buitenaf nodig.

Als specialisten staan we bekend om onze ruime ervaring en onze heldere, doortastende aanpak. Door gepaste afstand te houden, kunnen we bedrijfspatronen helder inzien én doorbreken, om hier vervolgens gezonde bedrijfsprocessen voor terug te geven. We doorbreken weerstand en gaan op zoek naar de echte drijfveren binnen jouw onderneming. Daarvoor leggen we het DNA van je bedrijf bloot. We pakken hindernissen die jouw processen belemmeren bij de bron aan. We kijken kritisch naar het gedrag, de omgangsvormen en de samenwerkingen binnen jouw bedrijf. Met deze frisse en effectieve veranderingsslag zorgen we voor een gezond functionerend bedrijf, wat uiteindelijk resulteert in maximale groei.

We leggen jouw DNA bloot

Om je bedrijf weer te optimaliseren, is het belangrijk structuren open te leggen en aan te passen aan je huidige situatie. Onze bedrijfsanalyses geven je een helder inzicht in de manier waarop je bedrijf werkt en welke gedragspatronen en communicatiestructuren niet (meer) bij dit DNA passen.

We helpen veranderen

Door onze bedrijfsanalyse kunnen we vastgeroeste patronen doorbreken en een gezonde werkwijze in jouw bedrijf implementeren. Elke verandering stuit op weerstand. Het is echter de kunst om hiervan een uitdaging te maken. Wanneer je deze weerstand doorbreekt, ontdek je je echte drijfveren en je creëert je ruimte voor groei en vooruitgang.

Ons doel: meer winst

Bij Wizzdom praten we graag over uitdagingen. Over nieuwe doelen en resultaten. Dit betekent dat we je uit je comfortzone trekken. We stimuleren om grenzen op te zoeken, verantwoordelijkheid te nemen en nieuwe mogelijkheden te exploreren. Door inzicht te krijgen in het precieze rendement van al je bedrijfsactiviteiten, kan je door de bedrijfsprocessen te optimaliseren, meer winst creëren.